Formare în Aromaterapie

Curs de bază în Aromaterapie

Curs de bază în Aromaterapie

3 Octombrie – 4 Decembrie 2023

Pornim în călătoria noastră prin evocarea istoriei uleiurilor esențiale care are la baza însăși istoria medicinei botanice. Ne oprim mai apoi la biochimia uleiurilor esențiale și la modalitățile de obținere a acestora, esențiale pentru atingerea gradului terapeutic necesar în procesul de vindecare, știut fiind că nu orice fel de ulei esențial vindecă.

Află mai mult
Psihoaromaterapia

Psihoaromaterapia

4 Octombrie - 27 Noiembrie 2023

Psihoaromaterapia este o ramură a psihologiei care, cu ajutorul uleiurilor esențiale, ajută la depășirea tiparelor negative și a blocajelor psihologice și corectează starea emoțională a unei persoane. Reacția la inhalarea anumitor uleiuri esențiale permite identificarea anumitor afecțiuni, blocaje mentale și energetice, tipare negative, fobii, dezechilibre psiho-emoționale asupra cărora se poate interveni, pentru a fi transformate și vindecate, prin intermediul uleiurilor esențiale complexe. De asemenea, vei învăța să susții procesele transformaționale cu ajutorul unui psiholog.

Află mai mult

Cursuri Speciale

Frumusețe și uleiuri esențiale

Frumusețe și uleiuri esențiale

7 Iunie 2023 - 19:00 - 20:30

Rolul îngrijirii cosmetice este, în special, preventiv și se referă la menținerea calității și sănătății pielii un timp cât mai îndelungat prin diverse procedee și cu ajutorul unor preparate specifice. Uleiurile esențiale nu sunt ingrediente noi pentru domeniul cosmetic, ele se folosesc în ritualuri de înfrumusețare și pentru sănătate încă din Antichitate. Află ce uleiuri esențiale sunt utile în funcție de tipul tău de ten și crează-ți o rutină corectă de îngrijire a pielii.

Află mai mult
Uleiuri esențiale pentru animalele de companie

Uleiuri esențiale pentru animalele de companie

23 Mai 2023 - 18:30 - 20:30

Uleiurile esențiale sunt mult mai mult decât remedii alternative, inclusiv pentru animalul nostru de companie. Folosite adecvat, uleiurile esențiale pot susține organismul companionului tău blănos, pot aduce alinare, liniștire, regenerare, pot vindeca pe mai multe planuri, nu doar la nivel biologic, lin și eficient.

Află mai mult

Instructorii noștri -  Formatori în Aromaterapie

Andrei Ciobanu

Inginer chimist

Aura Irava

Medic veterinar

Emil-Răzvan Gâtej

Doctor în Psihologie

Maria Ivan

Cosmetician

Copyright © 2022 by Asociația Profesională de Aromaterapie. All Rights Reserved.